Реклама

😁 У трейлері «Дедпула та Росомахи» більше лайки, ніж у всіх фільмах кіновсесвіту Marvel

Čytaty latynkoju
😁 У трейлері «Дедпула та Росомахи» більше лайки, ніж у всіх фільмах кіновсесвіту Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😁 У трейлері «Дедпула та Росомахи» більше лайки, ніж у всіх фільмах кіновсесвіту Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Трейлер «Дедпула та Росомахи» збирає не лише рекордні перегляди, а й ставить дивні рекорди — за пару хвилин у відео звучить більше лайки, ніж у всіх фільмах Marvel загалом.

Як підрахувало видання LADbible, у новому трейлері десять різних нецензурних висловів. Фактично, за 2:30 хвилини Раян Рейнольдс та Г’ю Джекман встигають наговорити більше лайки, ніж існує у всіх фільмах MCU загалом — а це 33 повнометражні фільми тривалістю понад 72 години.

Видання також зазначає, що зазвичай рейтинг фільмів Marvel дозволяє вставляти у фільм одну-дві так звані «f-bomb», проте студія дуже рідко користується цією нагодою. Схоже, з появою Дедпула у MCU ця позиція скоро зазнає змін.

Також варто зазначити, що попереднім рекордсменом за лайкою серед трейлерів фільмів MCU був перший трейлер «Дедпула 2».

Відзначимо, що прем’єра стрічки «Дедпул і Росомаха» відбудеться 25 липня 2024 року. У фільмі Marvel нарешті об’єднає свій кіновсесвіт та всесвіт стрічок про Людей-Ікс в рамках «Саги Мультивсесвіту».

Раніше ми розповідали, що вийшов новий трейлер «Дедпула і Росомахи», який більше розповідає про те, що нам очікувати від майбутнього фільму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...