Реклама

👀 Сет Макфарлейн має в планах повнометражний фільм по «Сім'янину» (Family Guy)

Čytaty latynkoju
👀 Сет Макфарлейн має в планах повнометражний фільм по «Сім'янину» (Family Guy)
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Сет Макфарлейн має в планах повнометражний фільм по «Сім'янину» (Family Guy)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творець мультсеріалу «Сім’янин» (Family Guy) про сімейку Гріффінів розповів, що у нього уже доволі довго є ідеї для повнометражного анімаційного фільму за мотивами шоу.

Сет Макфарлейн кажу, що уже майже 15 років він має ідеї для того, щоб перенести пригоди Гріффінів на більші екрани, однак весь цей час йому бракує лише одного — часу.

Я знаю, яким буде цей фільм, протягом останніх 15 років, і в мене просто не було часу дістатися до нього, але я знаю, яким він буде.

Як відзначають у GamesRadar+ Сет Макфарлейн обговорює зйомки повнометражного мультфільму за «Сім’янином» ще з 2007 року і загалом до 2014 року стрічка була у відносно активному виробництві. Проте через зайнятість Макфарлейна у інших проєктах ця ідея відійшла на другий план.

Водночас варто відзначити, що у 2005 році уже виходив повнометражний мультфільм Stewie Griffin: The Untold Story, який вийшов одразу на DVD. Також мультсеріал мав кілька спеціальних епізодів, де у своїй манері переповідав події оригінальної трилогії «Зоряних війн».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...