Реклама

🤔 «Наклз» — критики стримано зустріли серіал-спінофф «Їжака Соніка»

Čytaty latynkoju
🤔 «Наклз» — критики стримано зустріли серіал-спінофф «Їжака Соніка»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Наклз» — критики стримано зустріли серіал-спінофф «Їжака Соніка»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 27 квітня на Paramount+ відбудеться прем’єра серіалу про Наклза, який стане спіноффом серії фільмів про їжака Соніка.

Шоу розширенням кіновсесвіту про синього їжачка, який наразі нараховує два фільми, які вийшли у 2020 та 2022 роках і за словами продюсера франшизи є однією з основ для майбутнього розвитку всесвіту.

Сам серіал «Наклз» буде власне спіноффом стрічки «Їжак Сонік 2» і події у ньому розгорнуться між цим фільмом та третьою частиною, яка має вийти у грудні цього року.

Звісно, що напередодні прем’єри шоу ми можемо дізнатися думку критиків, яким пощастило переглянути серіал раніше.

Загалом оглядачі доволі стримано зустріли мінісеріал, який складатиметься з шести епізодів. Вони відзначають, що якщо ви фанат цього всесвіту, то вам сподобається його варіація у вигляді цього серіалу, який доповнює фільми про Соніка, однак загалом це місцями доволі штучно розтягнутий та прохідний серіал для глядачів.

Оглядачі також відзначають, що якщо ви пропустите цей серіал, то навряд ви втратите, щось важливе напередодні «Їжака Соніка 3».

Наразі «Наклз» має рейтинг у 70% на Rotten Tomatoes та 62/100 на Metacritic.

Додамо, що у журналі Total Film про серіал пишуть:

Часом «Наклз» є тінню фільмів про Соніка. Але коли він дійсно починає працювати, серіал Paramount+ забезпечує серйозну та енергійну мінікінематографічну пригоду з усіма улюбленим єхидною та його невдачливим протеже Вейдом Віплом у головних ролях.

Водночас у Digital Mafia Talkies відзначили:

У тому, як кожна окрема сцена (у «Наклзі») розтягується за допомогою імпровізаційної гри до такої міри, що її основні теми розмиваються, здається, ніби в сценарії не вистачило матеріалу на шість епізодів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...