Реклама

🕶 Apple Vision Pro може отримати нового конкурента від Meta та LG — чутки

Čytaty latynkoju
🕶 Apple Vision Pro може отримати нового конкурента від Meta та LG — чутки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🕶 Apple Vision Pro може отримати нового конкурента від Meta та LG — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Meta ще до того, як Apple презентувала Vision Pro, були свої версії гарнітури віртуальної реальності. Однак попри те, що доволі довгий час у компанії марка Цукерберга не було конкурентів на цьому ринку, його Meta Quest не зажила широкого визнання та популярності.

Проте видається, що тепер Meta має бажання змінити цю ситуацію, адже згідно з останнім звітом від UploadVR компанія Цукерберга разом з LG планують скласти конкуренцію амбітній Apple Vision Pro, яка має з’явитися уже наступного року. Повідомляється, що компанії об’єднають сили для створення нової VR-гарнітури під брендом Quest Pro.

Meta Quest 3

Згідно зі звітом, LG Electronics відповідатиме за збірку нової гарнітури, а LG Energy та LG Innotek постачатимуть акумулятори та інші компоненти, а дисплеї постачатиме LG Display. Тобто LG буде мати доволі вагому частку у виробництві гарнітури, а відповідно й певний вплив на розробку.

У порівнянні з Apple, яка презентувала свою гарнітуру доповненої реальності, як девайс преміумкласу, Meta, видається, має бажання охопити більше сегментів цього ринку.

Повідомляється, що нова гарнітура від Meta та LG має з’явитися на ринку у 2025 році з ціною близько $2000.

Нагадаємо, що доступна зараз Meta Quest Pro коштує $999, а Meta Quest 3, яка незабаром з’явиться коштує $499. Тому дуже ймовірно, що з підняттям ціни на нас також очікуватиме й потужніше апаратне забезпечення у новій гарнітурі задля того, щоб можна було скласти успішну конкуренцію Apple Vision Pro ціна якої стартує від $3499.

Хоча нагадаємо, що раніше з квартального звіту Meta стало відомо, що компанія продовжує втрачати на метавсесвіті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...