Реклама

🎧 Spotify користуються 615 мільйонів людей

Čytaty latynkoju
🎧 Spotify користуються 615 мільйонів людей
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 Spotify користуються 615 мільйонів людей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В новому звіті компанія Spotify повідомила, що стримінговою платформою вже користуються 615 млн людей в місяць, а кількість передплатників складає 236 млн.

Попри зростання, аналітики прогнозували більш активний ріст передплатників. На думку CEO Spotify Деніеля Ека, уповільнений темп пов’язаний зі звільненням наприкінці 2023 року та скорочення витрат на маркетинг.

Також у другому кварталі цього року компанія планує досягти 631 мільйон щомісячних активних користувачів і 245 мільйонів преміум-підписників. Також Ек не виключає можливості того, що Spotify передивиться тарифи на деяких ринках.

Загалом, доходи та прибутки компанії ростуть — за квартал дохід виріс на 20% та склав $3,84 млрд. Також у Spotify поділилися цікавим результатом: останнім часом доходи від реклами подкастів зростали швидше, ніж доходи від музичної реклами. Компанія очікує, що цього року сегмент подкастів стане прибутковим.

Ми говорили про 2024 рік як про рік монетизації, і ми досягаємо цієї мети. Тепер, коли ми зосередилися на значному зростанні доходів і збільшенні маржі, ми бачимо чітку можливість забезпечити подальше зростання верхньої частини нашої воронки. Я задоволений змінами, які ми впроваджуємо, і залишаюся дуже впевненим у нашій здатності досягти амбітних планів, які ми намітили.

Деніель Ек

Раніше ми розповідали, що Spotify тестує функцію, яка дозволить «реміксувати» пісні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...