Реклама

🦔 Sonic Superstars — як гру оцінили оглядачі

Čytaty latynkoju
🦔 Sonic Superstars — як гру оцінили оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦔 Sonic Superstars — як гру оцінили оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже невдовзі на нас очікує реліз Sonic Superstars, гри яка повертає синього їжачка до двовимірного світу платформерів.

Відзначимо, гра має вийти 17 жовтня для PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One та ПК.

Однак уже зараз ми маємо можливість дізнатися перші оцінки від ігрових оглядачів.

Нижче можна побачити результати на платформах Opencritic та Metacritic.

Загалом оглядачів доволі різні у своїх думках. З одного боку відзначається, що гра гідний представник платформерів та є закономірною еволюцією 2D-ігор. Однак також піддають критиці кооператив, а також те що битви з босами є дещо виснажливими та дратівливими через, що не дуже рекомендують гру.

Лайл Карр з God is a Geek ставить грі 6.5 з 10 та відзначає:

У Sonic Superstars просто забагато елементів, які розчаровують. Проходження рівнів часто буває дуже веселим, але необхідність мати справу з нудними боями з босами та постійними мінііграми швидко набридає. Якщо у вас є друг, який любить Соніка, ви, мабуть, добре проведете час, проходячи основну історію разом, але в іншому випадку це не зовсім та гра, на яку сподівалися такі фанати, як я.

У Spaziogames гру оцінили на 7.9 балів з 10 та зауважують?

Sonic Superstars знову повертає синього їжачка до його ретро-двомірного коріння: тож якщо ви суперностальгуючий геймер, це хороша гра, але не дозволяйте класичному зовнішньому вигляду обдурити вас, тому що гра також свіжа і сучасна.

Стівен Тейлбі з Push Square ставить грі 6 з 10 балів та відзначає:

По суті, це дійсно приємна гра про Соніка з сайдскролінгом, але дві головні фішки — здібності смарагдів хаосу та кооператив — є, мабуть, найгіршими її частинами. Хоча смарагдові здібності мають своє застосування, кооп просто не вписується в ігровий процес. Ми можемо сміливо рекомендувати цю гру для проходження наодинці, оскільки тут є що полюбити: свіжий художній стиль, чудовий саундтрек і багаторівневий дизайн рівнів. Однак, якщо ви візьмете з собою одного-двох друзів, то гра швидко перетвориться на безлад.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...