Реклама

🙅‍♂️ Колаборації Fortnite і Nintendo не сталося через вимогу ексклюзивності для Switch

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Колаборації Fortnite і Nintendo не сталося через вимогу ексклюзивності для Switch
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ Колаборації Fortnite і Nintendo не сталося через вимогу ексклюзивності для Switch
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Nintendo мають доволі чітку позицію стосовно ексклюзивності власних франшиз і черговим підтвердженням цього є історія про колаборацію з Fortnite якої не сталося.

Про деталі цього розповів у своєму нещодавньому інтерв’ю для Стівена Тотіло колишній керівник Fortnite Дональд Мустард, який покинув Epic минулого року.

Як передає GamesRadar+, ще у 2020 році розробники Fortnite планували залучити для колаборації Nintendo. Розробники хотіли розпочати з простого додавання скіна персонажки Metroid Самус Аран.

Однак за словами Мустарда у Nintendo були «дуже зациклені на тому, що їхні персонажі (можуть) з’явитися на платформах, які не були їхніми».

Він додав, що загалом японська компанія була зацікавлена у співпраці, але за тієї умови, що персонажі Nintendo будуть ексклюзивом Fortnite для Switch.

Така умова не знайшла прихильності вже у самій Epic, оскільки за словами Мустарда компанія виходить з принципу, що Fortnite має бути «однаковим досвідом, незалежно від того, на якому екрані чи пристрої ви граєте».

Таким чином Nintendo вкторе підтвердила, що її бажання ексклюзивності є доволі широким поняттям.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...