Реклама

🤔 Sony запатентувала функцію, яка дозволить вашій PlayStation проходити ігри за вас

Čytaty latynkoju
🤔 Sony запатентувала функцію, яка дозволить вашій PlayStation проходити ігри за вас
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Sony запатентувала функцію, яка дозволить вашій PlayStation проходити ігри за вас
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий патент від Sony демонструє, що у компанії розглядають можливість додання  нової функції для консолей PlayStation, яка дозволить їй проходити ігри без вашої участі.

Цього місяця Sony опублікувала один зі своїх численних патентів, у якому було зареєстровано «метод і систему для автоматичного відтворення фрагментів відеогри».

Згідно з доступним описом цього патенту така функція буде імітувати поведінку гравця, який вирішить у певних моментах передати керування грою своїй консолі. Відзначається, що такий режим автоматичної гри може допомагати гравцям проходити важкі моменти у іграх з якими вони не можуть справитися.

Загалом усю гру ви не зможете віддати на проходження своїй консолі, адже ця функція орієнтується лише на певні частини гри, які вона буде робити за вас. Тобто ви можете так пройти якийсь нецікавий квест, або віддати на автокерування якісь повторювані дії

Водночас варто відзначити, що патентування цієї функції не означає, що Sony може її впровадити. Компанії доволі часто патентують усе на що у них є можливості. Однак чи побачимо ми колись таку функцію в консолях PlayStation питання відкрите.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...